دومین نمایشگاه دستاوردهای بانوان کارآفرین؛ فرصتی برای معرفی توانمندی‌های زنان تحت پوشش بهزیستی

جلسه پیگیری و برنامه‌ریزی برای حضور هرچه بیشتر بانوان کارآفرین تحت پوشش بهزیستی در دومین نمایشگاه دستاوردهای بانوان کارآفرین، با ریاست مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان همدان، جلسه پیگیری و برنامه‌ریزی برای برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای بانوان کارآفرین به ریاست معصومه باقری، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همدان و با حضور مشاور امور بانوان بهزیستی استان همدان و کارشناس اشتغال بهزیستی، و همچنین نمایندگان سایر دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

در این نشست، موضوع حضور و مشارکت هرچه بیشتر بانوان کارآفرین تحت پوشش بهزیستی در این نمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت و حاضران پیشنهادها و راهکارهای اجرایی خود را برای فراهم‌کردن زمینه حضور مؤثر این بانوان ارائه کردند.

همچنین در این جلسه، ظرفیت‌ها و زمینه‌های لازم برای معرفی محصولات و دستاوردهای بانوان کارآفرین تحت پوشش بهزیستی و بهره‌گیری از این فرصت برای حمایت از اشتغال و توانمندسازی آنان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دومین نمایشگاه دستاوردهای بانوان کارآفرین از ۱۳ تا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۵ در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان همدان برگزار خواهد شد.

بررسی راهکارهای حضور بانوان کارآفرین تحت پوشش بهزیستی در دومین نمایشگاه دستاوردهای بانوان کارآفرین

کد مطلب 207609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد